Underhållstekniker inom tillverkningsindustri

Spännande yrkeshögskoleutbildning i nära samarbete med näringslivet. Underhållstekniker inom automatiserad tillverkningsindustri leder till ett omväxlande och välbetalt yrke med jobb direkt efter examen. Utbildningen till underhållstekniker ger bred kompetens inom många olika sorters teknik samt kunskaper inom el, hydraulik, pneumatik och programmering.

Utbildningen anordnas av yrkeshögskolan i Vetlanda och Gislaved och sker i ett nära samarbete med näringslivet. En stor del av kursplanen är lärande i arbete, vilket innebär att de studerande praktiserar på ett företag. De studerande får arbetslivserfarenhet och kontakter som ofta leder till jobb direkt efter examen.

Vi är glada och stolta över att utbilda morgondagens stjärnor inom underhållsteknik tillsammans med ledningsgruppsföretag Beslag och Metall, Holsby Metall, Hydro Extrusion, Kvarnstrands, Uniflex, Swedish Match, Nexans, Axelent Engineering, Norma, Axjo, KD Feddersen, Trioworld och Teknikcollege.

Startdatum för nästa utbildning: 28 augusti 2023

Utbildningslängd: 1,5 år

Ort: Vetlanda eller Gislaved

Sista anmälningsdag: 14 maj 2023

Arrangör: Vetlanda‎ Lärcentrum

Mer information om utbildningen: Underhållstekniker inom tillverkningsindustri Länk till annan webbplats.