Årsmöte och bolagsstämma

Måndagen den 22:a maj hade föreningen Nju:tek och hi:tech AB årsmöte och bolagsstämma.

Cecilia Hjort Athler (sekreterare), Robin Wallén Nilsson, Niclas Lindqvist, Torbjörn Bardh, Magnus Claesson, Marcus Björnsson, Magnus Fäjhage, Camilla Karlsson,  Alexander Airosto, Henrik Wågesson och Thomas Bergdahl (ordförande). Saknas på bild men med i styrelsen Helena Zar Wallin (vice ordförande).

Den nya styrelsen.

Mötet öppnades av ordförande Thomas Bergdahl och därefter följdes en nulägespresentation av processledaren för Hitech Niclas Lindqvist.

Till styrelse valdes; från vänster i bild: Cecilia Hjort Athler (sekreterare), Robin Wallén Nilsson, Niclas Lindqvist, Torbjörn Bardh, Magnus Claesson, Marcus Björnsson, Magnus Fäjhage, Camilla Karlsson,  Alexander Airosto, Henrik Wågesson och Thomas Bergdahl (Ordförande). Saknas på bild men med i styrelsen Helena Zar Wallin (vice Ordförande)

Mötet avslutades av Thomas Bergdahl som summerade läget med att det är nu viktiga beslut vi tar för framtiden gällande kompetensförsörjningen i till Industriföretagen i Vetlanda och Regionen, kommande årets arbete blir viktig.

Publicerad: